Choceňské
tradiční pomazánkové
s ochucením Bruschetta


Recept Bruschetta


- 1 bageta
- Tradiční pomazánkové Bruschetta
- 4 větší vyzrálá rajčata
- svazek čerstvé bazalky
- sůl
- pepř
- 3 stroužky česneku
- olivový olej na potírání
Pečivo nakrájejte na plátky, ty chlebové ještě přepulte a dejte nasucho opéct do trouby nebo toustovače.
Mezitím připravte rajčatovou směs. Rajčata nakrájejte na drobné kostičky, bazalku najemno nasekejte a spolu se solí a pepřem důkladně, ale zlehka promíchejte. Na závěr přidejte stroužky česneku prolisované strojkem.
Horké chleby vyndejte z trouby, ihned je potřete olivovým olejem, namažte Tradičním pomazánkovým Bruschetta a na závěr bohatě nazdobte rajčatovou směsí.
Informace o produktu
Do data uvedeného na obalu (45 dní), uchovejte při teplotě (2 – 8) °C
Kelímek o hmotnosti 150 g, 12 ks v kartonu
Energie: 1297 kJ/314 kcal
Bílkoviny: 3,3 g
Sacharidy: 5,5 g
Tuky: 31 g
Zakysaná smetana, sušené mléko, ochucující složka 2,5% (rajče 34%, rajčatový prášek 32%, česnek, oregano, bazalka 2,5%, paprika), sušená syrovátka, škrob, jedlá sůl
